Tilskud til snerydning og havehjælp

Roskilde Kommune yder ikke snerydning og havehjælp. Havehjælp og snerydning ydes af en lang række private firmaer.

Roskilde Kommune giver tilskud til snerydning og havehjælp til pensionister med helbredsproblemer og lav indkomst og formue. Tilskuddet bliver givet som et personligt tillæg, hvorefter hjælpen kan købes hos et privat firma.

Kriterier, der indgår i den konkrete vurdering af ansøgningen, er blandt andet helbredsoplysninger og om der er andre medlemmer i husstanden, der kan foretage snerydning eller havearbejde.

Ved ansøgning om personlige tillæg skal der desuden foretages en økonomisk vurdering. Der bliver taget udgangspunkt i den likvide formue og et månedsbudget, med indtægter og faste godkendte nødvendige udgifter.

I ansøgningen skal du bruge oplysninger om:

• Indkomst
  • Udgifter
  • Formue
  • Prisoverslag samt begrundelse for det personlige tillæg.

Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til Voksenservice for yderligere vejledning. Mail voksenservice@roskilde.dk, tlf. 46 31 30 00.

Voksenservice
Administration Social Job og Sundhed