You are here

Udviklingsområder på Musicon

Roskilde Kommune vil gerne i dialog med alle interesserede investorer, som kan se en mulighed i at få del i en ny kulturbydel i rivende udvikling.

Inden 2025 skal der nybygges omkring 200.000 etagemeter til detailhandel, erhverv, uddannelse og boliger. Omdannelsen af Musicon fra betonvarefabrik til kulturbydel startede for alvor i 2008.

Allerede nu er der mange aktiviteter i området. Musicon rummer bl.a. over 20 virksomheder, et danseteater, kunstnerværksteder, skate-hal, 200 ungdomsboliger, øvelokaler og den prisbelønnede Rabalder Parken. Sidste år var der over 70 arrangementer som fx koncerter, danseforestillinger, outlet-messe, fredagscaféer, børneteater, kunstudstillinger, skatekonkurrencer, loppemarkeder mm. I forbindelse med arrangementer er den årlige publikumsgennemstrømning ca. 60.000 personer. Dertil kommer de ca. 1.500 mennesker, der dagligt bor, arbejder, går i skole og til fritidsaktiviteter på Musicon. Bydelen vokser hele tiden, og nye projekter er på vej.

Prospekter for udviklingsområder

I bydelen Musicon er der flere forskellige udviklingsområder med hver deres unikke muligheder. Neden for kan du se prospekter der er udviklet til de forskellige områder:

Faktaark om Musicon

Basgangen - byggeri hjertet af Musicon

Bifaldet - byg én eller flere enheder

Containerstribe - lej en byggegrund og byg dit eget sted

Kreative familieboliger - kombiner bolig og erhverv

Rockmagneten - Kulturfællesskab i enestående arkitektur

Kontakt

Musicon-sekretariatet
Musicon-huset
Rabalderstræde 1
4000 Roskilde
Afdeling Musicon
Administration Eksterne
Tlf 46 3 1 68 6 8

Senest opdateret

17.02.2015