You are here

Frivillig Fredag 2016

SÆT KRYDS I KALENDEREN fredag den 30. september 2016, når der for 6 år i træk afholdes Frivillig Fredag i Roskilde Kommune.

Frivillig Fredag er et årligt tilbagevendende arrangement for frivillige, hvor Roskilde Kommune fejrer de mange frivillige, der året rundt yder en indsats i kommunens forskellige foreninger.

Programmet for Frivillig Fredag er opdelt i et dagsarrangement for frivillige i de sociale foreninger og et aftenarrangement for alle frivillige i Roskilde Kommune.

Se mere om program under dagsarrangement og aftenarrangement.

Tilmeldingen til Frivillig Fredag er lukket. Hvis du har spørgsmål til arrangementet, eller du er tilmeldt, men er blevet forhindret i at deltage, så send en mail til kulturogidraet@roskilde.dk

Frivillig Fredag 2016 arrangeres af Roskilde Kommune.

Program

 • Dagsarrangement for frivillige sociale foreninger 2016 - ”Veje til deltagelse”

  Fredag den 30. september fejrer vi det frivillige sociale engagement i Roskilde Kommune og drøfter og får fælles inspiration til, hvordan flere kan få mulighed for at deltage i frivillige fællesskaber. Frivillig Fredag holdes igen i år i Roskilde Kongrescenter.

  Frivillig Fredag er fra kl. 13.15 – 16.30 målrettet det frivillige sociale engagement og fra kl. 17.30 – 22.00 er der fælles program sammen med frivillige foreninger fra kultur- og idrætslivet.

  Til dagsarrangementet sætter vi fokus på ”veje til deltagelse”, som handler om, hvordan flere får mulighed for at deltage i frivillige fællesskaber og om det store potentiale frivilligheden har i forhold til at skabe et samfund, hvor alle deltager og ses som ressourcer, der har noget at bidrage med.

  Program for dagsarrangementet "Veje til deltagelse"

  13.15 Ankomst og frokostbuffet

  13.45 Velkomst v/formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget Morten Gjerskov

  14.05 Oplæg: ”Sager der samler” ved Paul Natorp

  14.35 Dialog på scenen med Paul Natorp og formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget Morten Gjerskov

  14.45 Drøftelser ved bordene

  15.10 Afrunding på drøftelser v/formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget Morten Gjerskov

  15.15 Oplæg: Frivillig børs ved Michael Riedel Frivilligcenter Roskilde

  15.25 Kaffe og kage

  15.45 Inspirationsoplæg fra lokale aktører

  16.15 Afslutning v/formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget Morten Gjerskov

  16.30 Dørene åbnes til aftenarrangementet med underholdende oplæg, uddeling af priser, mulighed for netværk og god mad og drikke

  Tilmelding - tilmeldingsfristen er overskredet

  I kan som frivillig social forening tilmelde op til 3 deltagere til dagsarrangementet.

  Husk at I både skal tilmelde jer til dagsarrangementet for de frivillige sociale foreninger og til aftensarrangementet for alle foreninger, hvis I ønsker at deltage i begge.

  Tilmeldingsfrist for begge arrangementer er den 9. september 2016.

 • Aftenarrangement for frivillige 2016

  For 6 år i træk slår vi dørene op for Frivillig Fredag, hvor alle frivillige i Roskilde Kommune fejres.

  Er du frivillig i en forening som f.eks. bestyrelsesmedlem, træner, instruktør, frivilligleder eller lignende, så er det dig, vi gerne vil fejre, når vi igen i år sætter fokus på det frivillige engagement i Roskilde Kommune.

  Husk at sprede det glade budskab og tag en snak med de andre frivillige i foreningen om deltagelse i Frivillig Fredag 2016. Få en festlig aften ud af det sammen med frivillige fra mange andre foreninger i Roskilde Kommune.

  Det er lagt op til en sjov aften, når borgmester Joy Mogensen byder velkommen til et fantastisk arrangement med foredrag af debattør, forfatter og foredragsholder, Gitte Hornshøj, der med glimt i øjet giver alle gæster et skud takt og tone – med unoder! Danmarks ældste og største mandskor og det lokale band JAAM vil underholde og vanen tro vil der i løbet af aftenen være prisuddelinger og donationer fra Roskilde Kommune og Roskilde Festival. Og selvfølgelig vil der være noget godt at spise og drikke.

  Se hele programmet her.

  Sted: Igen i år afholdes Frivillig Fredag i Roskilde Kongrescenter – Hal D, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde.

  Tid: Fra 17.30 - 22 (Dørene åbner fra kl. 16.30).

  Tilmeldingsfrist: Fredag 9. september 2016.

Senest opdateret

13.09.2016