You are here

Seminar om unge og uddannelse

Seminaret afholdes den 6. november 2017 kl. 9-15.00 på Comwell i Roskilde, Vestre Kirkevej 12, Himmelev, 4000 Roskilde.

En del af visionen for Roskilde Kommune er at styrke den enkelte borgers tryghed og muligheder i livet gennem uddannelse og stærke fællesskaber. 

Imidlertid falder en del unge fra undervejs på deres ungdomsuddannelse. I øjeblikket forventes hver femte elev fra 9. klasses årgangen 2013/2014 i Roskilde Kommune ikke at gennemføre en ungdomsuddannelse 6 år efter endt 9. klasse. Samtidig er fuldtidsledigheden i Roskilde Kommune blandt de 16-29-årige højere end landsgennemsnittet. 

For at gøre os klogere på denne udfordring afholder Roskilde Kommune et seminar om unge og uddannelse.  

Her skal vi blandt andet høre de unges stemmer, hvor unge vil fortælle om oplevelsen af mødet med kommunen og Ungdomsbureauet vil gøre os klogere på unges bud på bedre trivsel. Noemi Katznelson vil fortælle om de forandringer, der sker i ungdomskulturen med særlig vægt på unges forhold til uddannelse og arbejde. Derefter skal vi høre om forskning rettet mod grundskolens betydning for uddannelse senere i livet.  De foreløbige erfaringer fra Rockwool projektet NextWork og Uddannelsessamarbejdet i Roskilde vil ligeledes blive belyst. Afslutningsvis vil der være mulighed for at drøfte og høre om tilbud rettet mod unge i Roskilde Kommune.  

Seminaret holdes den 6. november 2017 kl. 9-15.00 på Comwell Roskilde. For yderligere information se vedhæftede foreløbige program. Det endelige program sendes til deltagerne efter tilmeldingsfristen.

PDF icon Program til Seminar 6. november

Der er begrænset antal pladser. Tildelingen af pladser sker efter først til mølle-princippet. Tilmelding seneste 16. oktober 2017

Tilmeld dig her

Senest opdateret

20.09.2017