Bedre trafiksikkerhed for børnene i Gadstrup

En ny cykelstiforbindelse mellem Snoldelev og Gadstrup Skole skal gøre det sikrere for børnene i Gadstrup og Snoldelev at komme til og fra skole.

Snart bliver det sikrere at sende sine børn i skole i Gadstrup. Etableringen af nye gang- og cykelstier mellem Svanevej og Hovedgaden vil nemlig gøre strækningen mellem Snoldelev og Gadstrup Skole mere sikker at færdes på.

"Jeg er rigtig glad for, vi kan give gang- og cykelstierne i Gadstrup et løft og samtidig være med til at højne sikkerheden for de mange børn, der hver dag skal fra og til skole", siger Tomas Breddam, formand for Plan- og Teknikudvalget i Roskilde Kommune.

For at projektet kan realiseres, skal kommunen købe et 100m2 areal jord fra cirka syv lodsejere. Jorden skal komme fra markarealer og mindre arealer fra forhaverne langs Brordrupvej.

Projektet indbefatter nye gang- og cykelstier langs begge sider af Brordrupvej fra Svanevej og til Hovedgaden.

Efter planen går anlægsarbejdet i gang i november i år og forventes at være afsluttet i juli 2019.

Veje og Grønne områder
Afdeling Veje og Grønne områder