Book en plads i det fri

Vil I en tur ud i det fri og overnatte? Nu kan nu booke udvalgte sheltere i Roskilde, Halsnæs, Frederikssund, og Stevns Kommuner

Her i kommunen kan du booke et shelter enten i Salvadparken eller ved Himmelsøen (ved Darupvej).

Du går ind på friluftsguiden.dk og under overnatning finder du shelterpladser. De bookbare sheltere er fremhævet med gul baggrundsfarve.

Du booker et antal pladser i en bestemt shelter og får så automatisk tilsendt et bevis.

Muligheden for bookning skulle gøre, at flere kan få glæde af shelterne og ikke mindst være sikre på at have en plads, når de skal bruge den.

Shelterpladserne kan generelt benyttes frit, men hvis der kommer gæster, som har booket shelteren, har de fortrinsret til pladsen.

God fornøjelse!

Dato: 27. Juli 2017