Døgnpleje- og aflastningsfamilier til børn og unge

Af Pia Winther, Skole og Børn
  • Roskilde Kommune søger pleje- og aflastningsfamilier

Fotograf: Colourbox (modelfoto)

Vil du og din familie åbne jeres hjem for et barn eller en ung, der ikke kan bo hjemme hos sine forældre?

Roskilde Kommune søger døgnplejefamilier eller aflastningsfamilier, som har interesse i og overskud til at byde et barn eller ung velkommen i familien.

Vil du vide mere, inden du søger om at blive plejefamilie eller aflastningsfamilie, er du velkommen til informationsmøde i Socialtilsyn Øst i Holbæk den 28. november kl. 16.30-18.30.

Socialtilsyn Øst holder løbende informationsmøder for kommende plejefamilier. Møderne giver deltagerne viden om processen i forhold til at blive godkendt, samt hvilke krav der stilles til plejefamilier. Informationsmødet er det første skridt i en evt. godkendelsesproces, og derfor opfordrer Socialtilsyn Øst til, at du deltager i et af møde, hvis du er interesseret i at blive døgnplejefamilie eller aflastningsfamilie.'

Se hvornår der er informationsmøder

Du er også velkommen til at ringe til Gitte Petersen på telefon 46 31 58 71.

Læs mere om at være plejefamilie i Roskilde Kommune.

Se Socialstyrelsens videoer om at være aflastnings- eller plejefamilie (på Københavns Kommunes hjemmeside).

Dato: 21. November 2016

21. November 2016