You are here

Ejendomsskat 2017

Af Økonomi og ejendomme
Hvis du er grundejer, har du som udgangspunkt modtaget din ejendomsskattebillet for 2017 i din digitale postkasse. 1. rate skal betales senest den 9. januar 2017.

Ejendomsskattebilletten over kommunal ejendomsskat m.m. af fast ejendom for 2017 er som udgangspunkt sendt til samtlige grundejeres digitale postkasser den 1. december 2016.

Sammen med ejendomsskattebilletten er der medsendt bilag med yderligere oplysninger om:

  • beregningsgrundlaget (skrevet før finanslovsforlig)
  • ejerforhold 
  • hvorfor der står ”KOPI” på nogle. 
  • eventuelle indbetalingskort

Er din ejendom ikke tilmeldt betalingsservice, og du derfor skal have indbetalingskort, er begge indbetalingskort leveret i din digitale postkasse, som en selvstændig meddelelse. Bemærk at begge indbetalingskort er i samme meddelelse, under hinanden, og det øverste skal benyttes først.

Sidste rettidige betalingsfrist:

  • 1. rate den 9. januar 2017
  • 2. rate den 10. juli 2017

Betalingsservice er uden gebyr for indbetaler.

Finanslov 2017

I forbindelse med den vedtagne Finanslov for 2017 er det besluttet, at grundskylden som udgangspunkt skal være uændret fra 2016 til 2017.

Denne beslutning er kommet så sent, at grundskylden er beregnet og ejendomsskattebilletterne er på vej ud til grundejerne. Derfor skal 1. rate betales med det beregnede beløb, og der vil så, som sidste år, blive lavet en genberegning, når lovgrundlaget og retningslinjerne er vedtaget af hhv. skatteministeriet og folketinget.

Der kan være forhold som gør, at den alligevel stiger, fx matrikulære ændringer, planændringer, bortfald af fradrag i grundværdien o. lign.

Dato: 02. December 2016

Senest opdateret:

28. August 2017

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik