Elever tager initiativer for bedre trafiksikkerhed

• Lynghoejskolen_sikker_skolevej

Eleverne har lavet Midgårdsormen, som er en balancebane, der skal gøre det sjovere at gå fra stien ved kirken hen til skolen i stedet for at blive kørt i bil ad Lynghøjen til skolens p-plads.

• ynghoejskolen_sikker_skolevej

Elevrådet med formand Mikkel fra 9. klasse i spidsen fik et diplom af borgmester Joy Mogensen og formand for Plan- og Teknikudvalget, Torben Jørgensen, for deres fine arbejde med trafiksikkerheden.

• Lynghoejskolen_sikker_skolevej

Teatersalen på Lynghøjskolen var fyldt, da elevrådet præsenterede deres arbejde med en sikker skolevej.

• Lynghoejskolen_sikker_skolevej

En af elevrådets aktiviteter er en cykelkonkurrence på en slalombane.

Balancebane på skolestien, lukning af Lynghøjens p-plads og cykelkonkurrence for eleverne er nogle af de tiltag, elevrådet på Lynghøjskolen har arbejdet med. Målet er at få flere skoleelever til at gå og cykle til skole i stedet for at blive kørt af forældrene i bil.

Borgmester Joy Mogensen og formand for Plan- og Teknikudvalget, Torben Jørgensen, overrakte den 25. oktober et diplom til elevrådet for deres fine arbejde.

Det er virksomheden Trafik i Børnehøjde, som har stået for at gennemføre forløbet i samarbejde med elever, lærere og skoleledelsen på Lynghøjskolen. Forløbet finansieres af Roskilde Kommune som en del af midler afsat til en sikker skolevej til Lynghøjskolen.

Yderligere oplysninger om projektet

Projektleder Morten Heegaard Christensen