Forskningens døgn 2017

Af Kristian Karstoft
Forunderlig og forbløffende forskning i øjenhøjde! Forskningens døgn foregår lørdag den 29. april kl. 10 - 14 i Klosterhaven, Algade 31, Roskilde

Roskilde Kommune byder, for 12 år i træk, varmt velkommen til vores bidrag til Uddannelses- og Forskningsministeriets landsdækkende Videnskabsfestival:

Teltene bliver endnu engang slået op i Klosterhaven, og vi byder alle nysgerrige indenfor til en sjov, spændende og rummelig dag i forskningens tegn, hvor der er gratis kage til de morgenfriske!

Her kan du møde en gal forsker, bygge din egen vandraket, kæmpe mod robotter, kigge på stjerner, deltage i quizzer og lege med 3D-printere. Og meget meget mere!

Og her eksisterer ingen dumme spørgsmål! Vi garanterer, at der er noget for alle og enhver, for vi har allieret os med nogle af kommunens bedste forskere!

Ligeledes kommer borgmester Joy Mogensen forbi for at tale om kommunens store indsats på og interesse i forsknings- og uddannelsesområdet i kommunen.

Se hele programmet for forskningens døgn 2017

Arrangementet er i samarbejde med:

• Roskilde Universitet (herunder RUC-FabLab)
  • DTU Vindenergi og Energi
  • ErhvervsAkademi Sjælland