Fuld gas fra første tone

Roskilde Handi-Festival, kommunens første musikfestival for mennesker med fysisk og/eller psykisk handicap, blev en kæmpe succes. Så snart Klaus og Servants tog fat på første nummer, var der fuld knald på.

Inden Klaus og Servants gik i gang, skulle formand for Kultur og Idrætsudvalget, Birgit Pedersen, lige byde velkommen og borgmester Joy Mogensen klippe snoren, mens alle talte ned fra 10.

Ud over Klaus og Servants bød programmet på: Wafande • Keld & Hilda • Candy Floss • Søren Sebber & Lune Karlsen • Cirkus Luna • Alabama Black Snakes • The Ten Sticks • Lasse Lindholm band • Louise Dubiel & Moffe

Den livsbekræftende festival i Roskilde Kongrescenter kom i stand efter kommunen havde afsat 150.000 kr. i budgettet til formålet.

Arbejdet med at arrangere festivalen er sket i et samspil mellem Gimle, ITC i Svogerslev og Roskilde Kommune.

Dato: 16. Marts 2017

16. Marts 2017