Gratis økonomisk rådgivning

Af Lise Hammershøj, Social, Job & Sundhed
Hos Jan Milo er det ikke tabu at tale økonomi. Spørg din sagsbehandler, om rådgivning hos Jan kunne være det rigtige for dig.

Budget, betalingsservice, SKAT, kreditorer, e-boks & netbank… Der er mange ubehagelige ord, hvis man har pengeproblemer eller stor gæld. Men i Roskilde Jobcenter er det ikke et tabu. Du kan roligt komme med dine uåbnede breve, rykkere og listen af kreditorer.

Jobcentret har nemlig ansat økonomisk rådgiver, Jan Milo, som skal hjælpe borgere i økonomiske problemer. Det vil typisk være relevant for dig på kontanthjælp, uddannelseshjælp eller dagpenge.

Målet er at sikre borgerne et højere rådighedsbeløb, så de bedre kan få det til at hænge sammen hver måned.

Man skal gå via sin sagsbehandler, hvis man er interesseret i at få en rådgivningssamtale med Jan Milo. Rådgivningen er gratis.

Dato: 07. Juni 2017

08. Juli 2017