Hør Chris MacDonald: Sådan lykkes du med en ny livsstil

Af Lise Hammershøj, Social, Job & Sundhed
Kom og kickstart dit eget u-turn med et foredrag om, hvordan alle kan opnå en sund livsstil.

Roskilde Kommune tilbyder gratis hjælp til borgerne, som kan få personlig hjælp og vejledning gennem app’en LIVA, hvis de vil arbejde med en sundere livsstil. Livsstilssygdomme som type-2-diabetes, hjertekarsygdomme og KOL eller overvægt er en ubehagelig del af hverdagen for en del borgere. I tv-programmerne U-turn med Chris MacDonald kan man se, at det er muligt at ændre sin livsstil, når man får den rigtige hjælp. Og ikke mindst bliver støttet undervejs af en engageret og professionel vejleder:

- Det er rigtig svært at ændre livsstil. Man har brug for klare mål og nogen at tale med, både når det er svært, eller når der er fremgang, som skal fejres. Her kan LIVA-appen være et rigtig godt bidrag til de gode indsatser, vi allerede har på sundhedsområdet, siger Morten Gjerskov, formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget i Roskilde Kommune.

Sundhedsapp’en LIVA er et pilotprojekt, som Roskilde Kommune gerne vil teste sammen med borgerne. I den anledning er der foredrag med Chris MacDonald. Det foregår den 31. maj kl. 19 - 21 på Roskilde Katedralskole, Holbækvej 59. Foredraget er gratis, men du skal tilmelde dig på roskilde.liva-app.dk.

Prøv LIVA

Er du nysgerrig efter at være med til at prøve LIVA? Du kan enten ringe til Roskilde Kommunes sundhedscenter på 46 31 77 02 eller sende en mail til sundhedforalle@roskilde.dk.

FAKTA

• LIVA er en sundhedsapp, der holder styr på de mål, man sætter sig og fremgangen undervejs.
  • App’en kan hentes gratis til computer, tablet eller telefon.
Dato: 15. Maj 2017

16. Maj 2017