Hvem skal have Roskilde Kommunes Klimapris?

Af Klimakoordinator Trine K. Sørensen
Roskilde Kommunes Klimapris er en pris, der gives til én eller flere virksomheder. Kandidater til Klimaprisen skal have gjort en særlig indsats for omstilling til grøn og bæredygtig produktion og have lokal forankring i Roskilde Kommune. Har du nogen, du vil indstille til prisen?

Byrådet har afsat 50.000 kr. til Roskilde Kommunes Klimapris i 2018.

Kriterier

Hvem kan nominere?
Alle kan nominere kandidater til Klimaprisen.

Hvad skal nomineringen indeholde?
Ved nomineringen skal der vedlægges en sides begrundelse for, hvordan kandidaterne opfylder kriterierne samt kontaktoplysninger på den der nominerer.

Frist for nominering
Nomineringen skal være Roskilde Kommune i hænde senest torsdag den 1. november 2018.
Yderligere oplysninger kan fås hos klimakoordinator Trine K. Sørensen, se kontaktoplysninger nederst på siden.
Roskilde Kommune forbeholder sig ret til at indhente yderligere oplysninger om de nominerede kandidater, efter at fristen er udløbet.

Dommerkomite
Vinderen(erne) bliver udpeget af Roskilde Kommunes Klimaråd.

Overrækkelse og præmie
Klimaprisen overrækkes på CORO’s Co-Conference 15. november 2018. Vinderen(erne) får et diplom samt æren af at donere midlerne til et velgørende grønt formål efter eget valg.

Trine Keinicke Sørensen
Dato: 06. Juli 2018