Mød Lindy til Sundhedsdagen

Af Steen Taageby, Social, Job & Sundhed
Den 26. august er der for 22. gang Sundhedsdag på Hestetorvet i Roskilde. Udover at møde Lindy fra ” Rigtige Mænd”, kan du besøge madværkstedet og teste formen i forhindringsbanen sammen med børnene.

Hestetorvet vil som sædvanlig være fyldt med flere end 60 telte og repræsentanter fra både patientforeninger, kommune, region og sygehus.  Der er tilbud og aktiviteter til alle aldre og masser af muligheder for at tilføre både hoved og krop masser af vitaminer.

I årets sundhedsavis kan du få det store overblik over dagen og nyttig sundhedsinfo.

Mød Lindy

I det store telt kan du møde Lindy Aldahl, der blev kendt i tv-programmet Rigtige Mænd. Lindy fortæller anekdoter og kommer med bud på en sundere livsstil uden at det bliver kedeligt.

Leg og bevægelse

Hvis du er til leg og bevægelse er Sundhedsdagen også det rigtige sted at tilbringe lørdag formiddag: Børn og barnlige sjæle kan tegne og hoppe i hinkeruder. Og der bliver en mini-forhindringsbane for børn og forældre.

Roskilde Ældre Motion præsenterer forskellige former for motion uanset alder og fysisk form. Når man på den måde har fået pulsen op, så melder sulten sig ofte. Det er der selvfølgelig også tænkt på. Roskilde Kommune er nemlig sammen med Madkulturen værter i et madværksted. Her kan man kan smøre og smage sunde håndmadder og få gode ideer til hverdagens madpakke.

Blodtryk og bamsehospital

Som altid er der en mangfoldighed af muligheder for at få målt sit bloktryk, møde Borgerservice, få børnenes bamser undersøgt på Bamsehospitalet, tale med tandplejen og se ambulancer og meget andet.

Sidst, men ikke mindst giver Sundhedsdagen dig muligheden for at møde nogle af alle de mange frivillige ildsjæle, som gør, at borgerne i Roskilde Kommune er blandt de sundeste i Region Sjælland. Her kan man også få bekræftet at sundhed ikke har nogen alder, og at man heldigvis kan være sund på mange forskellige måder.

Dato: 21. August 2017

07. September 2017