Morgenbrød til cyklisterne

Vi cykler til arbejde kampagnen starter 1. maj, så det er nu, holdene skal melde sig til. For at give de mange cyklister et ekstra skub op på sadlen var der morgenbrød til de friske på stationen mandag morgen.

Formand for Plan- og Teknikudvalget, Tomas Breddam, var den glade uddeler, og de 200 bagerposer fandt hurtigt en ejer.

”Jeg synes det er utroligt flot, at vi har den store opbakning til kampagnen her i kommunen”, siger formanden.

”Vi cykler til arbejde kampagnen understøtter på fornem vis vores cyklistvision om, at det skal være attraktivt og let at bruge cyklen til alle formål her i kommunen. Derfor støtter vi også kampagnen lokalt”, siger Tomas Breddam.

Sidste år var vi rigtig godt med i Roskilde Kommune: Vi stillede med 94 hold, der tilsammen havde små 1.000 deltagere. Vi cyklede i fællesskab 140.000 km. i maj måned fordelt på 13.000 cykeldage!

For den enkelte er der god motion at hente på cykelturen til arbejde. Ny dansk forskning viser, at hverdagscykling er ligeså effektivt som en tur i fitnesscenteret. Og man sparer oven i købet 450 kg CO2 om året ved at cykle seks km. om dagen frem for at tage bilen.

Veje og Grønne områder
Afdeling Veje og Grønne områder