You are here

Natteravnen Klaus Walmod vinder Frivilligprisen 2017
Af soerens
  • Morten Gjerskov overrækker Frivilligprisen til Natteravnen Klaus Walmod

    Fotograf: Søren Schaadt Larsen

    Formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget, Morten Gjerskov, overrakte Frivilligprisen 2017 til formand for Natteravnene, Klaus Walmod. Foto: Søren Schaadt Larsen

Et stort mangeårigt engagement for både Natteravnene og de unge i Roskilde og Viby, overbeviste Sundheds- og Omsorgsudvalget om, at Klaus Walmod var den helt rigtige til at modtage Frivilligprisen.

Champagnen var allerede poppet, da formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget, Morten Gjerskov, afbrød Natteravnenes nytårskur. Med sig havde han frivilligprisen, som en overraskelse til en frivillig, der har gjort en bemærkelsesværdig indsats i 2017.

Formand for Natteravnene i Roskilde og Viby, Klaus Walmod, fik overrakt Frivilligprisen 2017, som en anerkendelse af det store arbejde, som han og Natteravnene udfører. Det var en tydeligt berørt og overrasket formand, der modtog prisen.

- Jeg er enormt stolt og glad. Jeg lægger meget energi og gejst i Natteravnene for at gøre en forskel for de unge og for byen. Men det er mødet med de unge, der gør forskellen. Man bliver helt høj af responsen fra de glade unge, når vi møder dem ude i byen. Derfor er det heller ikke svært, at få folk til at blive frivillige i Natteravnene, forklarer Klaus Walmod.

Klaus’ kolleger, som har indstillet ham til prisen, peger på, at det er hans engagement, der er årsag til, at de frivillige flokkes hos Natteravnene, og at de nu er oppe på 94 aktive medlemmer. Klaus Walmods store arbejde kastede også en række flotte ord af fra Morten Gjerskov:

- Klaus, du er et godt forbillede, og den helt rigtige til at modtage Frivilligprisen. Jeg bliver altid så glad, når folk gør en frivillig indsats, og den indsats du yder har en kæmpestor betydning. Både i forhold til at gøre Natteravnene synlige, men specielt også i forhold til børnene. Derfor skal du have en stor tak for din indsats, lød det fra udvalgsformanden.

Med Frivilligprisen fik Natteravnene 5000 kroner og et diplom. Efterfølgende gik Walgren selv på talerstolen – ikke for at holde en takketale, men for at hædre de natteravnene for den indsats, de har ydet i årets løb.

Formålet med Frivilligprisen, er at:

  • Motivere og forhøje interessen for frivilligt socialt arbejde
  • Anerkende den frivillige sociale indsats
  • Give et skulderklap til en person eller en forening, der gør en særlig frivillig social indsats
Dato: 17. Januar 2018

Senest opdateret:

17. Januar 2018

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik