You are here

Ny asfalt lægges på aften og nat

Af Lars Elmsted, Kommunikation, By, Kultur og Miljø
Strækningen i Roskilde ned ad Frederiksborgvej-bakken fra Palæstræde til rundkørslen + selve Palæstræde skal have ny asfalt. Arbejdet kommer til at foregå aften, nat og weekend for at genere trafik og busser mindst muligt.

Det skal være skidt før det bliver godt. Sådan er det især, når meget befærdede vejstrækninger skal have ny asfalt. Gevinsten for beboerne langs strækningen bliver mindre trafikstøj fra den nye, glatte asfalt. Ulempen er nogle dages støj fra de maskiner, der skal udføre arbejdet.


Arbejdet er delt i to etaper:


Første etape er asfaltering af Palæstræde og Sankt Ols Gade mellem Palæstræde og Dronning Margrethes Vej.

Her bliver man nødt til at spærre for al kørende trafik. Det sker torsdag den 18. oktober og fredag den 19. oktober ca. kl. 18-24. Der bliver også arbejdet søndag den 21. oktober kl. 7-18.

Den næste etape er på Frederiksborgvej mellem Dronning Margrethes Vej og Sankt Clara Vej. Her bliver der arbejdet sådan, at der hele tiden er passage én vej. Der bliver opsat et midlertidigt lyssignal på strækningen, så man skiftes til at køre frem fra nord og fra syd.

Vejmaskinerne vil køre fredag og lørdag den 19. og 20. oktober i tidsrummet kl. 18-24 samt fra mandag den 22. oktober til og med fredag den 26. oktober i tidsrummet kl. 18-06.

På begge etaper arbejdes der altså aften, nat og weekend, for at trafikken kan glide bedst muligt.

Meget af arbejdet er desuden lagt i den sidste del af uge 42, hvor efterårsferien vil betyde, at trafikken ikke er så voldsom som ellers.

Kontakt

Veje og Grønne områder
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Afdeling Veje og Grønne områder
Administration By Kultur og Miljø
Tlf 46 31 30 00
Dato: 05. Oktober 2018

Senest opdateret:

05. Oktober 2018

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik