Opmåling af vandløb

Fra slutningen af oktober til ultimo december vil firmaet Obicon, på vegne Roskilde Kommune, foretage opmåling af et antal udvalgte vandløb i kommunen. Det drejer sig om vandløbene: Falkærrenden, Avnsørenden, Ågerupløbet, Kildemose Å, Gammelsø Å, Himmelev Bæk og Marbjerg Bæk (Roskilde delen).

Samtidig udfører Egedal Kommune opmåling af Bredemosegrøften og Bredemose Renden (tilløb til Avnsørenden i Værebro Å-systemet).

I forbindelse med opmålingen vil rørudløb (dræn m.m.) samtidig blive forsøgt registreret. Roskilde Kommune opfordrer derfor bredejere til tydeligt at afmærke disse.

Ønskes der yderligere oplysninger, kan der rettes henvendelse til Lars Gøtterup på tlf.: 46 31 37 85, email: larsg@roskilde.dk eller Anne Grethe Jørgensen på tlf.: 46 31 36 37, email: annegj@roskilde.dk

Dato: 26. Oktober 2018

08. November 2018