RenoNorden i Norge er gået konkurs

Af Affaldsteamet
Den norske del af RenoNorden er erklæret konkurs - men det påvirker ikke borgere i Roskilde Kommune. RenoNorden har også en dansk afdeling, som indsamler skrald for 35 danske kommuner.

I fondsbørsmeddelelsen forlyder det, at den danske del af forretningen er fuldt finansieret – så der vil fortsat blive indsamlet affald i Danmark, og ligeledes i Sverige og Finland.

"Det er vores norske koncern, der er blevet erklæret konkurs. Der er fortsat fuld finansiering til de danske aktiviteter. For os vil det i morgen og for fremtiden være ’business as usual’. Der vil blive samlet skrald som normalt, så der er ingen, der skal være nervøse for, at der ikke bliver hentet affald", siger Jan Kreiberg Larsen, administrerende direktør, RenoNorden i Danmark til DR’s nyheder.

Roskilde Kommune følger sagen tæt og er i dialog med renovatøren. Skulle der ske ændringer i sagen, har vi en beredskabsplan, som kan aktiveres.

Skraldemanden henter dit affald i dag og fremover - helt som han plejer.

Affald og Genbrug
Dato: 19. September 2017