RIB'en går i jorden

• riben_spadestik

Borgmester Joy Mogensen og formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Birgit Pedersen, stikker spaden i jorden og markerer starten på byggeriet.

• riben_spadestik

Byggeriet af RIB'en - Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter - er nu officielt sat i gang med et 1. spadestik. Centret, som kommer til at ligge på Kildegården, bliver 4.500 m2 og vil indeholde springhal, trampolinhal, bordtennishal, rytmehaller og bevægelsessale. Byggeriet er færdigt om et år.

Nye faciliteter til gymnastik og bordtennis har længe været et stort ønske fra byens idrætsliv. Nu starter byggeriet af  RIB’en, som både giver mulighed for, at de dygtige idrætsudøvere bliver endnu bedre og for at mange flere børn, unge og voksne får adgang til et moderne idrætscenter.

Kommunen har afsat i alt 55 mio. kr. RIB’en, som på dets 4.500 m2 indeholder springhal, trampolinhal, bordtennishal, rytmehaller og bevægelsessale, samt gode sociale områder til samvær.

RIB’en får over 3.000 ugentlige brugere og giver blandt andet et stort løft til især gymnastik og bordtennis.

RIB’en er tegnet af roskildetegnestuen Mangor og Nagel i samarbejde med Dansk Halentreprise og Rønslev Rådgivende ingeniører.

Kultur og Idræt
Afdeling Kultur og Idræt