You are here

RIB'en går i jorden

Af Lars Elmsted, Kommunikation, By, Kultur og Miljø
  • riben_spadestik

    Borgmester Joy Mogensen og formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Birgit Pedersen, stikker spaden i jorden og markerer starten på byggeriet.

  • riben_spadestik

  • riben_spadestik

Byggeriet af RIB'en - Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter - er nu officielt sat i gang med et 1. spadestik. Centret, som kommer til at ligge på Kildegården, bliver 4.500 m2 og vil indeholde springhal, trampolinhal, bordtennishal, rytmehaller og bevægelsessale. Byggeriet er færdigt om et år.

Nye faciliteter til gymnastik og bordtennis har længe været et stort ønske fra byens idrætsliv. Nu starter byggeriet af  RIB’en, som både giver mulighed for, at de dygtige idrætsudøvere bliver endnu bedre og for at mange flere børn, unge og voksne får adgang til et moderne idrætscenter.

Kommunen har afsat i alt 55 mio. kr. RIB’en, som på dets 4.500 m2 indeholder springhal, trampolinhal, bordtennishal, rytmehaller og bevægelsessale, samt gode sociale områder til samvær.

RIB’en får over 3.000 ugentlige brugere og giver blandt andet et stort løft til især gymnastik og bordtennis.

RIB’en er tegnet af roskildetegnestuen Mangor og Nagel i samarbejde med Dansk Halentreprise og Rønslev Rådgivende ingeniører.

Kontakt

Kultur og Idræt
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Afdeling Kultur og Idræt
Administration By Kultur og Miljø
Tlf 46 31 30 00
Dato: 13. Juni 2017

Senest opdateret:

15. Juni 2017

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik