Tilskud til energirenovering - nu også indenfor fjernvarmen

Af Rasmus Gade Midtiby
Roskilde Kommunes tilskudsordning til energirenoveringer er pr. 3 november 2015 blevet udvidet til nu også at støtte klimaskærm, solceller og fjernvarmeinstallationer indenfor kommunens fjernvarmeområder.

Vi giver 25 % i tilskud til energirenoveringer, samt 50 % i tilskud til udarbejdelsen af en energimærkerapport, dog maksimalt et samlet tilskudsbeløb på 15.000 kr. Så sidder du i et hus med dårlig isolering, utætte vindue- og dørpartier, eller går du med tanken om at skifte varmekilden i din bolig ud med en mere effektiv eller klimavenlig type, så vil Roskilde Kommune gerne hjælpe dig på vej.

Du kan læse mere omkring hvordan du søger denne pulje her:

Få tilskud til energirenovering af din bolig

Dato: 05. November 2015

05. April 2016