Tinghuset overdraget til det frivillige Roskilde

Af Lise Hammershøj, Social, Job & Sundhed
Tinghuset på Jernbanegade blev fredag eftermiddag indviet af borgmester Joy Mogensen. Mange repræsentanter fra det frivillige Roskilde var mødt frem for at markere den store dag.

Tinghuset er det nye samlingssted for Frivilligcenter Roskildes administration og de frivillige sociale foreninger i Roskilde Kommune. Roskilde Kommune har købt Tinghuset og stiller det nu til rådighed for det frivillige sociale foreningsliv i kommunen.

De sociale foreninger er med til at skabe et meningsfuldt og mangfoldigt fritidsliv for de mange børn, unge og voksne, der har det svært. Det fremmer både kammeratskab, medborgerskab, ansvar og udvikling. Derfor giver det god mening at bakke op om det frivillige arbejde ved at stille lokalerne til rådighed.

Ved indvielsen blev samarbejdsaftalen underskrevet af borgmester Joy Mogensen og Ejner Jensen, som er formand for Frivilligcenter Roskildes bestyrelse.

Dato: 13. December 2016

04. Januar 2017