Topmoderne svømmehal på vej

Af Carina Deschler, Kommunikation
Nu bliver det snart muligt at hoppe i klorvandet i den nye svømmehal som skal bygges i forbindelse med det eksisterende Roskilde Bad. Den kommer blandt andet til at indeholde 50 meter bassin, varmtvandsbassin og lege-faciliteter.

Der er gode nyheder til alle Roskilde Kommunes mange vandhunde, for nu er Roskildes nye svømmehal snart en realitet. Roskilde Byråd har besluttet at starte byggeriet af den nye svømmehal der efter planen vil stå klar til indvielse primo 2019.

Borgmester Joy Mogensen (S) glæder sig over, at arbejdet nu kan begynde, og snart kan alle få glæde at den nye svømmehal.

- Nu går vi i gang med at bygge Roskildes nye svømmehal til glæde for både konkurrencesvømmere og alle vi andre svømmegæster. Det har i mange år været et bredt ønske at realisere en bedre svømmehalskapacitet i Roskilde Kommune, og det er jeg meget glad for nu lykkes, siger borgermester Joy Mogensen.

Den nye svømmehal lever til fulde op til konkurrenceprogrammets krav om funktionalitet, kvalitet, tilgængelighed, sikkerhed og udseende.

Formanden for Kultur- og Idrætsudvalget Birgit Pedersen (SF) glæder sig derfor over, at projektet nu kan blive en realitet.

- Roskilde har i årevis manglet vandkapacitet. Jeg glæder mig over, at vi har fundet en løsning, hvor den ny svømmehal stadig kan blive rammen om såvel motionssvømmeren som småbørnsfamilier, de unge legesyge og wellnesgæster, siger udvalgsformand Birgit Pedersen.

Byggeriet vil samlet koste 147,8 mio. kr.

Læs mere om den ny svømmehal på roskilde.dk/nysvømmehal.

Dato: 31. Marts 2017

06. April 2017