Vær med når Hedebostien indvies

Af Carina Deschler, Kommunikation
  • Foto af de naturskønne omgivelser på Hedebostien

Fotograf: INSP! Media

Søndag den 24. april kl. 11-14 indvies Hedebostien med kanonsalut og aktiviteter på arrangementspladsen i Hedeland. Ses vi?

Vær med når borgmestrene fra Roskilde, Greve og Solrød indvier Hedebostien med taler og kanonsalut.

De tre borgmestre trækker i dagens anledning i træningstøjet sammen med lokale idrætsforeninger og markerer indvielsen med af cykle og løbe til Hedeland. Alle er velkomne til at løbe med, når borgmester Joy Mogensen løber med Vindinge IF Motion de sidste kilometer til Hedelands Arrangementsplads.

I Hedeland er der aktiviteter for hele familien med Tunestillingens soldater fra 1. verdenskrig, som i dagens anledning tager kanoner med, ponyridning med Vindinge Rideklub, Naturambulancen og boder.

PROGRAM

10.00     Greve Kommunes borgmester Pernille Beckmann sendes af sted fra Møllehaven 2 i Karlslunde
               Solrød Kommunes borgmester Niels Hörup sendes af sted fra Karlstrup Kalkgrav ved Højagervej 5 i Karlslunde

10.45     Roskilde Kommunes borgmester Joy Mogensen sendes af sted fra Vindingehallen på Østre Vindingevej 221 i Roskilde

11-12    Arrangementspladsen i Hedeland, Vindingevej 201, åbner med aktiviteter og madboder

12.00     Officiel åbning og taler ved de tre borgmestre samt direktør i Nordea-Fonden Henrik Lehmann Andersen.

12.45    Aktiviteter og madboder fortsætter i Hedeland til kl. 14.

Hedebostien er et tværkommunalt stiprojekt, der tilbyder borgere i Hovedstadsområdet en grøn, rekreativ forbindelse på den korteste strækning mellem Roskilde Fjord og Køge Bugt. Projektet er finansieret med støtte fra Nordea-Fonden og Arbejdsmarkedets Feriefond. Læs mere på Hedebostiens hjemmeside.

Hedebostien er realiseret takket være stor lokal opbakning. De frivillige aftaler, der er indgået med lodsejere, og en engageret indsats fra en række interessenter og organisationer har resulteret i mange gode løsninger. Det vil vi gerne takke for, og vi glæder os til at se jer alle på dagen.

Dato: 15. April 2016

20. April 2016