You are here

Skab ny forretning med syv stærke organisationer i Roskilde

Af Line Rieck
Syv stærke organisationer i Roskilde søger nye løsninger på konkrete udfordringer, så beskæftiger du dig med nogle af fremtidens udfordringer indenfor affalds-, vand og varmehåndtering eller bæredygtige energiløsninger, så deltag med din løsning til COconferencen.

Boligselskabet Sjælland, Fors A/S, INSP!, ARGO, Roskilde Festival, Roskilde Kommune og ROCKWOOL søger at finde nye løsninger på en række konkrete udfordringer. De syv organisationer inviterer derfor alle der beskæftiger sig med genanvendelse, affalds-, vand- og varmehåndtering, bæredygtige energiløsninger, marketing, adfærdsregulering, fastholdelse og beskæftigelse eller evaluering og digitalisering til at deltage og udvikle deres løsning til COconference.

Tilmeld dig en udfordring (COchallenge) på http://corolab.dk/coconference/ og deltag i dialogmøder hos INSP! 14. september eller ARGO 15. september.

De bedste løsningsforslag indgår i konkurrencen om et samarbejde med udfordringsgiver, samt 20.000 kroner i præmie. Finalen finder sted 12. oktober på Roskilde Universitet, hvor der også bliver lejlighed til at styrke dit netværk.

Dato: 28. August 2017

Senest opdateret:

02. November 2017

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik