You are here

Grøn Puls Energitræf ´15 var en succes

Af Grøn Puls
130 boligejere fandt vej til Grøn Puls Energitræf ´15, som løb af stablen lørdag den 17. januar på Roskilde Tekniske Gymnasium. Træffet bød på råd og vejledning om energirenovering og den nyeste viden om alternative opvarmningsformer til oliefyr.

Formand for Roskilde Kommunes Klima- og Miljøudvalg, Jeppe Trolle, bød velkommen. Et spørgelystent publikum lyttede opmærksomt til Energitjenestens oplæg om alternative opvarmningsformer og hvad man skal være opmærksom på, inden man skrotter sit oliefyr.

Efterfølgende var der stor aktivitet ved de forskellige stande, hvor gæsterne fik en snak med de lokale energihåndværkere, som stod klar til at vejlede boligejerne om deres energiforhold. Flere gæster besøgte også Roskilde Kommunes stand, hvor energiplanlæggeren var travlt beskæftiget med at fortælle om energiplanlægning i kommunen.

I dagens anledning udloddede Grøn Puls 20 energitjek. De heldige vindere får direkte besked i februar. Energitjenesten diskede op med aktiviteter for børn, som fik hjælp til at lave solcelleskibe og -biler.

Borgmester Joy Mogensen lagde glædeligt vejen forbi og kom straks i snak med boligejerne om fremtidens energiformer. 

Energitræffet blev arrangeret af Grøn Puls i samarbejde med Energistyrelsen, Energitjenesten, Teknologisk Institut og Bolius. Roskilde Kommune støttede arrangementet via Klimafonden.

Grøn puls

Et samarbejde mellem Roskilde Kommune, FORS A/S og erhvervsFORUM Roskilde. Formålet med samarbejdet er at få gang i energirenoveringer i kommunen til gavn for miljøet og den lokale beskæftigelse.

Læs mere på www.grønpuls.dk

Foto fra arrangementet findes på www.Facebook.com/groenpuls

Dato: 20. Januar 2015

Senest opdateret:

23. Maj 2017

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik