You are here

To nye chefer ansat i Social, Job & Sundhed

Af Lise Hammershøj, Social, Job & Sundhed
Camilla Tanghøj er ansat som ny sekretariatschef og Peter Sidelmann som ny jobchef. Begge chefer tiltræder 1. april 2017.

Chefkabalen i det nye direktørområde Social, job og sundhed er nu gået op. Der er dermed sat navn på de to, der skal afløse Henrik Abildtrup, der i oktober fik job i Rødovre Kommune, og Anne Haarløv, arbejdsmarkedschef, der går på pension 1. maj.

Valget er faldet på Camilla Tanghøj som sekretariatschef og Peter Sidelmann som jobchef:

- Stort tillykke til de to nye chefer. Det er to særdeles stærke profiler på hver deres område, og jeg er stolt af, at de har valgt Roskilde Kommune. Det fortæller det mig, at vi er en attraktiv arbejdsplads, og jeg ser frem til samarbejdet, siger direktør Christian Harsløf.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på hhv. Camilla og Peter. Camilla kommer fra et job som kontorchef i Sundheds- og Ældreministeriet, mens Peter forlader et job som business manager i Rambøll Management Consulting. Der var 63 ansøgere til sekretariatschefstillingen og 31 ansøgere til stillingen som jobchef.

CAMILLA TANGHØJ
Stilling: Sekretariatschef i Social, job og sundhed
Alder: 34 år
Uddannelse: Cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet i 2008.
Tidligere jobs: Har bl.a. været ansat som ministersekretær i Indenrigs- og Sundhedsministeriet og fuldmægtig i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. Kommer fra en stilling som kontorchef i Minister- og Ledelsessekretariatet i Sundheds- og Ældreministeriet.

Hvorfor har du søgt til Roskilde Kommune?
- Fordi jeg ser det som en spændende mulighed for at få lov at arbejde med helhedsorienterede løsninger - tæt på borgerne. Det er mit indtryk, at Roskilde Kommune er visionær og tør sætte nogle ambitiøse mål. Det vil jeg gerne være en del af. Og så har Roskilde Kommune et godt ry som arbejdsplads og kommune.

PETER SIDELMANN
Stilling: Jobchef i Social, job og sundhed
Alder: 45 år
Uddannelse: Cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2001
Tidligere jobs: Har bl.a. været chefkonsulent i KL (Kontoret for Arbejdsmarked og Uddannelse) og jobcenterchef i Gladsaxe Kommune. Kommer fra en stilling som business manager i Rambøll Management Consulting.

Hvorfor har du søgt til Roskilde Kommune?
- Roskilde har høje ambitioner om at udvikle beskæftigelsesindsatsen. Jeres filosofi om, at vejen til at få flere i job er via den lediges egen motivation og drømme, matcher min egen tilgang, og jeg er nysgerrig efter at vide mere om, hvordan I konkret har implementeret denne tilgang.

Dato: 01. Marts 2017

Senest opdateret:

02. Marts 2017

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik