You are here

To nye chefer ansat i Social, Job & Sundhed

Af Lise Hammershøj, Social, Job & Sundhed
 • Jessie og Joy

  Jessie Kjærsgaard (tv.) bliver ny sundheds- og omsorgschef og Joy Torpdahl ny socialchef.

Jessie Kjærsgaard er ansat som ny sundheds- og omsorgschef, og Joy Torpdahl bliver ny socialchef. Begge chefer tiltræder 1. november 2018.

Chefkabalen på forvaltningsområdet Social, job og sundhed er nu gået op. Der er sat navne på de to, der skal afløse Mette Olander, som fik job i Køge Kommune. Det er besluttet at opdele den oprindelige stilling i to, og valget er faldet på Jessie Kjærsgaard som sundheds- og omsorgschef og Joy Torpdahl som socialchef:

- Jeg vil gerne sige tillykke og velkommen til de nye chefer. Det er to stærke profiler på hver deres område, og jeg ser frem til samarbejdet. Jeg er glad for at kunne sige, at vi har en særdeles stærk chefgruppe på området for Social, Job & Sundhed, siger direktør Christian Harsløf.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på henholdsvis Jessie og Joy. Jessie Kjærsgaard kommer fra et job som lokalområdechef i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, mens Joy Torpdahl forlader et job som områdechef for Enheden for Kriminalpræventive Indsatser under  Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Der var 26 ansøgere til socialchefstillingen og præcis det samme antal til stillingen som sundheds- og omsorgschef.  

JESSIE H. KJÆRSGAARD

 • Stilling: Sundheds- og omsorgschef i Social, job og sundhed
 • Alder: 42 år
 • Uddannelse: Cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2003.
 • Tidligere jobs: Har været ansat i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune siden 2008 som bl.a. souschef, programleder og afdelingsleder. Kommer fra en stilling som lokalområdechef i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.

Hvorfor har du søgt til Roskilde Kommune?
-  Jeg kender Roskilde som en kommune, der ønsker og evner at gå forrest. Jeg oplever en kommune, der tager det alvorligt, når I siger, at I arbejder med borgeren i centrum. Jeg glæder mig til at blive en del af jeres hold, og jeg lover at gøre mig umage for at leve op til det høje niveau.

JOY TORPDAHL

 • Stilling: Socialchef i Social, job og sundhed
 • Alder: 46 år
 • Uddannelse: Cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 1999
 • Tidligere jobs: Har bl.a. været fuldmægtig i Videnskabsministeriet, afdelingsleder i KVINFO og konsulent & koordinator på udsatteområdet under Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Kommer fra en stilling som områdechef for Enheden for Kriminalpræventive Indsatser under Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Hvorfor har du søgt til Roskilde Kommune?
-  Efter ti år på socialområdet er jeg slet ikke er færdig med det felt. Det er så vigtigt, hvordan vi tager hånd om de mennesker, der har fået de mindre heldige kort. Det tiltaler mig samtidig, at I har fokus på at sikre et tæt samarbejde på tværs. Jeg er selv optaget af, hvordan vi som myndigheder kan opnå bedre resultater - for de mennesker, der søger vores hjælp - ved at agere sammen og afstemt.

Dato: 03. Oktober 2018

Senest opdateret:

03. Oktober 2018

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik