You are here

Nye muligheder for butikker ved Københavnsvej

Af Lars Hedegaard Nielsen
  • Lokalplan 636

    Fotograf: Geodatastyrelsen

Den 5. oktober vedtog Plan- og Teknikudvalget at godkende lokalplan 636 ved Københavnsvej, der giver mulighed for butikker til pladskrævende varegrupper.

Med den nye lokalplan ved Københavnsvej vil der blive mulighed for, at etablere butikker der forhandler såkaldte pladskrævende varegrupper. Det betyder der åbnes op for forhandlere af biler, lystbåde, campingvogne, byggemarkeder og møbelforretninger. 

Lokalplanen er lavet på baggrund af flere forespørgsler om at bygge denne type butikker. Det har ikke tidligere været muligt. Lokalplanen omfatter et område langs Gammel Marbjergvej, Vestre Hedevej og Københavnsvej.

Ændringen af lokalplanen er en del af kommunens strategi om at gøre lokalplangrundlaget i erhvervsområder mere fleksible og tidssvarende. Derfor blev den tidligere lokalplan gennemgået for bestemmelser som erfaringsmæssigt har givet anledning til uhensigtsmæssige krav til virksomhederne i området. 

Lokalplanen giver en samlet mulighed for at etablere 37.000 etagem2 til nye butikker. De nye butikker kan maksimalt være 10.000 etagem2. 

Dato: 13. December 2016

Senest opdateret:

15. December 2016

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik