You are here

SØGES: Bæredygtige produkter og nye løsninger

Af Kristian Karstoft
  • CORO

    Billede udlånt af CORO, Co-lab Roskilde

Har du bæredygtige produkter, løsninger, nye forretningsideer eller viden indenfor byggeri, klimarenovering eller transport? Så tilmeld dig COchallenge og vær med i konkurrencen om at udvikle, teste og implementere din løsning i samarbejde med en lang række ambitiøse samarbejdspartnere.

Argo, Boligselskabet Sjælland, De Forenede Dampvaskerier, DSV Transport, Fors A/S, IST og Roskilde Kommune, ROCKWOOL Intl. A/S og Roskilde Festival kan blive dine fremtidige samarbejdspartnere ligesom du som deltager i COchallenge har mulighed for at vinde 20.000 DKK, hvis din løsning har størst indflydelse på FNs Verdensmål. 

"COconference er det perfekte sted at få afprøvet, om vores idéer vil virke i praksis. Vi får lov til at tænke ud af boksen og være ekstra kreative i sådan en proces. Samtidig har det i høj grad været muligt at lave løsningsforslag med andre innovatører fx Damgaard Rådgivende Ingeniører, Danfoss, SC Nordic, isoplus og Racell i løsningsforslaget til Fors A/S.", udtaler Jesper Jøns, Damgaard Rådgivende Ingeniører, som var innovatør ved COCONF17.

COconference er arrangeret af CORO, Co-lab Roskilde og er et innovationsforløb, som løser aktuelle udfordringer og løfter på FNs Verdensmål ved at igangsætte og faciliterer innovationsprocesser, der forbinder aktører på tværs af brancher og fagligheder. Hver COchallenge tager udgangspunkt i en aktuel udfordring eller mulighed, som udfordringsgiver har identificeret og som er så kompleks, at den kalder på nye kræfter, nye samarbejder og nye løsninger. Som virksomhed, fagperson, forsker eller studerende har du mulighed for at byde ind.

Tilmeld dig nu og deltag i COchallenge-eventen 20. september 2018 på DTU Risø, hvor du kan gå i dialog med udfordringsgiver, etablere nye partnerskaber og interagere med studerende og relevante fagmiljøer, som kan bidrage til din løsning.  Læs mere og tilmeld dig på http://www.coconference.dk/  

Dato: 07. Juni 2018

Senest opdateret:

14. Juni 2018

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik