You are here

Succes med on-line booking af miljøtilsyn

Af Lars Elmsted, Kommunikation, By, Kultur og Miljø
En forsøgsordning, hvor udvalgte virksomheder har mulighed for at booke deres miljøtilsyn på kommunens hjemmeside, går rigtigt godt. 58 % af virksomhederne har benyttet sig af muligheden.

Ordningen går ud på, at virksomhederne, der skal have miljøtilsyn i år, selv kan booke deres tilsyn på kommunens hjemmeside.

Ud af i alt 57 virksomheder i forsøget benyttede 58 % af virksomhederne muligheden for at booke tilsynet online. Virksomhederne er især tilfredse med, at de selv kan have indflydelse på, hvornår kommunen kommer på tilsyn, så det bedre kan passes ind i virksomhedens øvrige aktiviteter.

De resterende virksomheder, som ikke har booket on-line, vil enten modtage et varslingsbrev fra forud for tilsynet, eller der vil blive udført et uanmeldt tilsyn med virksomheden. Ca. 20 % af tilsynene udføres som uanmeldte tilsyn for at kunne få et øjebliksbillede af driftsforholdene på virksomhederne.  

Erfaringerne fra dette års forsøg vil blive evalueret ved årets afslutning, hvorefter det besluttes, om det skal blive en permanent ordning.

Dato: 26. Juni 2017

Senest opdateret:

26. Juni 2017

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik