Sådan tilmelder du dig affaldsordningen

Når du flytter i ny bolig i Roskilde Kommune, skal du huske at tilmelde dig kommunens affaldsordning.

Skal du snart flytte i ny bolig i Roskilde Kommune? Så skal du huske at tilmelde dig kommunens affaldsordning. Hvis du gør det inden indlytning, vil du kunne få hentet affald fra du flytter ind. Flytter du i nybyggeri, skal der muligvis også tilmeldes beholdere på adressen. Alt det kan vi hjælpe dig med, hvis du ringer til Affald og Genbrug på 46 31 36 21.

Vi skal bruge følgende oplysninger fra dig:

• Din nye adresse
  • CPR numre på de voksne i husstanden
  • Dato for indflytning.

Husk, der kan være op til 14 dages behandlingstid.

Vil du vide mere om affaldsordningen?

Roskilde Kommune har fornyeligt indført ny affaldsordning. Du kan læse mere om, hvordan du skal sortere dit affald her

Du kan også følge os på facebook. Her giver løbende tips til din affaldssortering, orienterer om ændringer i affaldsordningen og meget andet.

Senest opdateret

04.07.2019