Sådan tilmelder du dig affaldsordningen

Når du flytter i ny bolig i Roskilde Kommune, skal du huske at tilmelde dig kommunens affaldsordning.

Skal du snart flytte i ny bolig i Roskilde Kommune? Tilmeld dig affaldsordningen, allerede inden du flytter ind. Så henter vi dit affald fra og med indflytningsdatoen.

Flytter du i nybyggeri, skal du muligvis også tilmelde affaldsbeholdere på adressen. Kontakt Affald og Genbrug på 46 31 30 00 – så hjælper vi dig videre.

Vi skal bruge følgende oplysninger fra dig

• Din nye adresse
  • CPR-numre på de voksne i husstanden
  • Dato for indflytning

Husk, der kan være op til 14 dages behandlingstid.

Vil du vide mere om affaldsordningen?

Vi har samlet en række oftest stillede spørgsmål, hvor du kan få svar på det meste om affaldsordningen i Roskilde Kommune.

Er du i tvivl om, hvordan du skal sortere affaldet?

Følg med, når vi deler tips til din affaldssortering, giver informationer om drift og om ændringer i affaldsordningen.

Her kan du også dele din viden og dine spørgsmål om affald, genbrug eller sortering med Affald og Genbrug og borgere i Roskilde Kommune.

Senest opdateret

14.04.2020