Sådan tilmelder du dig affaldsordningen

Når du flytter i ny bolig i Roskilde Kommune, skal du huske at tilmelde dig kommunens affaldsordning.

Skal du snart flytte i ny bolig i Roskilde Kommune? Tilmeld dig affaldsordningen, allerede inden du flytter ind. Så henter vi dit affald fra og med indflytningsdatoen. Flytter du i nybyggeri, skal du muligvis også tilmelde affaldsbeholdere på adressen. Alt det kan vi hjælpe dig med, hvis du ringer til Affald og Genbrug på 46 31 36 21.

Vi skal bruge følgende oplysninger fra dig

• Din nye adresse
  • CPR-numre på de voksne i husstanden
  • Dato for indflytning

Husk, der kan være op til 14 dages behandlingstid.

Vil du vide mere om affaldsordningen?

Vi har samlet en række oftest stillede spørgsmål, hvor du kan få svar på det meste om affaldsordningen i Roskilde Kommune.

FAQ om affaldsordningen

Find mere viden om sortering og genanvendelse.

Sådan sorterer du dit affald

På Facebook kan du løbende få tips til din affaldssortering, informationer om drift og læse om ændringer i affaldsordningen. Her har du også mulighed for at dele viden og spørgsmål om affald, genbrug eller sortering med Affald og Genbrug og borgere i Roskilde Kommune.

Besøg Affald og Genbrug på Facebook

Senest opdateret