You are here

Se ledige fleksjob

Leder du efter et fleksjob? Her kan du se opslag over fleksjob, som du kan søge, hvis du er tilkendt fleksjob i Roskilde Kommune

Et fleksjob er et almindeligt arbejde i en privat eller offentlig virksomhed på nedsat tid eller med særlige skånehensyn.

Fleksjob er midlertidige og bevilges i en periode på op til fem år. Når perioden er gået, skal kommunen vurdere, om du fortsat har ret til et fleksjob. Hvis du har det, kan du sagtens blive i det samme fleksjob.

Midlertidige fleksjob betyder derfor ikke, at du skal skifte fleksjob hver femte år, men at kommunen hvert femte år skal vurdere, om du fortsat har ret til et fleksjob.

Hvis du er over 40 år, har du efter det første fleksjob mulighed for at blive visiteret til et permanent fleksjob. Dette kan være aktuelt, hvis kommunen vurderer, at du aldrig bliver i stand til at kunne varetage et almindeligt arbejde på ordinære vilkår.

Er du som fleksjobber klar over at du kan komme i virksomhedspraktik i op til 13 uger?

Et praktikforløb kan give dig muligheden for at vise hvad du kan tilbyde en kommende arbejdsplads, og kan således være et springbræt til en fast ansættelse. Vil du høre mere kan du kontakte dit jobcenter eller din sagsbehandler i Jobcenteret på mail fleksjobteamet@roskilde.dk

Vil du søge et fleksjob, kan du evt. henvise din arbejdsgiver til at læse mere om fleksjob

 

Ledige fleksjob

 • Deltidsjobs fra Jobnet - se nedenstående:

  Vær opmærksom på, at dette er deltidsjobs, og du selv skal fremsende ansøgning og CV til arbejdsgiver. 

  Vil du se mere om nedenstående jobs, så tryk på det job, du ønsker at søge.

   

   

   

 • Servicemedarbejde, ca. 8 timer, Roskilde

  P.P. Gruppen er en fællesbetegnelse for virksomhederne P.P. Landskab A/S, P.P. Byg A/S og P.P. Brolægning A/S. Vi er en virksomhed der har kompetencer inden for både landskab, brolægning og byggeri.

  Vi er en faglig stærk organisation, der løser mange forskellige artede projekter og er samtidig en uformel arbejdsplads med plads til rummelighed og forskellighed. En voksende organisation af kompetente kollegaer og med støt stigende inspirerende og komplekse opgaver.

  Vi søger en stabil moden K/M til at varetage primært vores rengøring i huset, men måske også på sigt være en slags ”madmor” og blive tilknyttet når vi har arrangementer i huset.

  Vores omgangstone er fri og uformel og vi mangle en kollega der kan varetage rengøringen i vores kontormiljø på vores adresse her i Roskilde, den person vi søger skal:

  • Mødestabil
  • Fleksibel
  • Ansvarsbevidst
  • Selvstændig
  • Overblik og situationsfornemmelse
  • Godt humør
  • Og kunne lide at gøre rent, samt trives med at have mennesker omkring sig.

  Opgaverne består i rengøring af: fælles arealer, toiletter, kontorer og arrangere mad engang imellem samt handle ind til fælles morgen mad hver fredag.

  Vi forventer en høj kvalitet af vores rengøring.

  Den ugentlige arbejdstid er ca. 8 timer, der kan være uger flere timer kan forekomme.

  Din arbejdstid bestemmer du selv, men vi er helst at det er inden for almindelig kontortid kl. 08.00 – 16.00.

  Gode arbejds- , løn og pensionsforhold

  Vil du søge stillingen, skal du sende en kort motiveret ansøgning sammen med dit CV til fleksjobteamet@roskilde.dk – servicemedarbejder anføres i emnefeltet på mailen.

   

   

   

   

Få hjælp til din jobsøgning

Kontakt

Job og Kompetencer
Rådhusbuen 3
4000 Roskilde
Administration Social Job og Sundhed
Tlf 46 3 1 30 0 0

Senest opdateret

22.01.2019