You are here

Sjov Ferie

Sommerferien 2020

Vi er i fuld gang med at planlægge en masse spændende sommerferieaktiviteter. Der udkommer ikke en fysisk folder, som der plejer. Vi er derimod ved at lægge sidste hånd på en ny hjemmeside, hvor alle aktiviteterne er samlet. Mere information og link til hjemmesiden sendes til skolerne senest en uge inden ferien.

 

Hvad er Sjov Ferie?

Hver vinter-, sommer og efterårsferie laver Sjov Ferie et ferieprogram fyldt med spændende aktiviteter.

Programmet uddeles gratis på alle Roskilde Kommunes skoler et par uger før feriestart, så du kan nå at melde dig til alle de sjove arrangementer.

Hvem kan deltage?

Sjov Ferie er for dig, der er mellem 6-16 år og som enten bor i Roskilde Kommune, går i skole i Roskilde Kommune eller er skoleelev med en anden tilknytning til kommunen.

Aktiviteterne er kun for de børn, der går i skole. Mindreårige børn og forældre kan kun deltage i Sjov Feries aktiviteter, hvis der står, at det er for alle og uden tilmelding.

 

Har du en god idé?

Vi er altid åbne for nye idéer. Er du medlem af en klub eller en forening, og vil du gerne have besøg af en flok dejlige børn og unge i skolealderen?

Så skriv dine idéer til nye udflugtsmål og aktiviteter til os. Sjov Ferie har mulighed for at give et mindre tilskud til eksempelvis instruktør eller materialer.

Du kan ringe til os på telefon: 26 47 35 22

Eller skrive os en mail: sjovferie@roskilde.dk

 

 

Senest opdateret

08.06.2020