You are here

Oprettet

08.10.2018

Erhvervsdrivendes pligt til at renholde omkring indre by

Det er med stor undren, at man kan drive restauration og butik uden at skulle renholde området udenfor sin erhvervslejemål eller der evt. er krav til at betale til et fælles rengøringshold for hele indre by.
Hvis man ser på det svineri, som bl.a. de mange kebab-steder, Garbos, Dansebar, Moonsoon, men også de mange butikker af borgere med anden etnisk baggrund er medvirkende til så ligner indre by til tider Roskilde Festival pladsen inden oprydningen på sidste dag.
Der flyder med glasskår, papir og staniol fra kebabs og burgere, cigaretskodder, tomme dåser, små gasflasker som sniffes, opkast etc i indre by, især omkring Hersegade, Jernbanegade, Hestetorvet og Algade. Men også P-pladsen bag SuperBrugsen ligner en festivalplads. Fortov ud af Københavnsvej er fyldt med glaskår over alt. Det samme er Sortebrøde strædet fra Algade forbi SuperBrugsen.
Det er pinligt, at så smuk en by skal være så nusset og beskidt, især når byen nu er et yndet feriemål grundet Domkirken, Vikingskibene etc.

Jeg foreslår, at hvis man har restauration/butik i byen bør de erhvervsdrivende indbetale til fast fejninger af fortov, strøget, cykelstier mm så der mindst to gange ugentligt bliver gjort rent efter det griseri, som ikke pynter i bybilledet.

Vedhæftet filer:

Navn:

Elin Frandsen

Afgiv din stemme