You are here

Udkast til tillæg nr. 1 til vandforsyningsplan 2018-2025

Startdato for høring: 
18. Juni 2018 - 9:00
Slutdato for høring: 
16. Juli 2018 - 23:59
Udkast til tillæg nr. 1 til Vandforsyningsplan 2018-2025 er i offentlig høring i 4 uger.

Høring

Stikkelskær Vandværk nedlægges og Fors overtager forsyningsområdet. Derfor er der udarbejdet et tillæg til Vandforsyningsplan 2018-2025, som er i offentlig høring i 4 uger.

Materiale

Videre proces

Efter høringsperioden vil byrådet tage stilling til forslaget.

Offentligt tilgængeligt

Vær opmærksom på, at dit høringssvar (det dokument, du indsender) vil være offentligt tilgængeligt her på siden, så snart du har indsendt det. De oplysninger, du giver nedenfor om din adresse og emailadresse, vil ikke blive vist her på siden. 

Dit navn og adresse vil fremgå af det høringsnotat, som udarbejdes til den politiske behandling af sagen. Dine oplysninger vil være offentligt tilgængeligt i indeværende byrådsperiode (2018-2021) og næste, dvs. i max. 8 år. 

Når du har sendt høringssvaret, går svaret automatisk til sagsbehandler. Du vil modtage en kvitteringsmail på den mailadresse, du har oplyst.

Navne-/adressebeskyttelse og følsomme personoplysninger

Har du navne-/eller adressebeskyttelse skal du sende dit høringssvar via drikkevand@roskilde.dk. Dit høringssvar vil efterfølgende blive vist på høringsportalen og indgå i høringsnotatet i den politiske sag med oplysning om navne-/eller adressebeskyttelse.

Hvis du oplyser følsomme personoplysninger i dit høringssvar skal du sende dit høringssvar via drikkevand@roskilde.dk. Følsomme personoplysninger er f.eks. oplysninger om politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning; helbredsoplysninger m.m. Dit høringssvar vil efterfølgende blive vist på høringsportalen og indgå i høringsnotatet i den politiske sag uden oplysning af navn og adresse.

Høringssvar

Afsenders navnAfsenderDatoVis
Ingen høringssvar

Kontakt

Miljø
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Afdeling Miljø og Byggesag
Administration By Kultur og Miljø
Tlf 46 31 30 00

Senest opdateret

26.06.2018