You are here

Cykelbutleren holder orden i cykelparkeringen

Din cykelbutler holder orden på cykelparkeringen, så vi udnytter pladsen bedst muligt. Cykelbutleren kigger forbi mindst én gang om ugen.

Der er rift om cykelparkeringspladserne i Roskilde Kommune, især i Roskilde midtby samt ved togstationer og andre trafikknudepunkter. Derfor er det ekstra ærgerligt, når cykelstativerne er optaget af herreløse cykler, enten fordi de har været genstand for et kortvarigt brugstyveri, og tyven smider cyklen fra sig, når de er færdig med den, eller fordi cyklen er i dårlig stand, og folk ikke ved, hvordan de kan skille sig af med den.

Hvis du glemmer at sætte din cykel i cykelparkeringen, så er der stor chance for at Cykelbutlerne kommer og sætter din cykel i nærmeste cykelparkering. Samtidig sættes der et kuffertmærke på cyklen.

Hvis du ikke i løbet af den næste måned har fjernet kuffertmærket, vil cyklen blive sat i "opsamlingsdepot". Her står den også i 1 måned.

Hvis din cykel fortsat står på i "opsamlingsdepot" efter en måned, vil Politiet afhente efterladte cykler.

Hvis din cykel er blevet væk fra en privat cykelparkering - fx ved et supermarked - så er det ikke Cykelbutlerne, der har flyttet den.

Det er Roskilde Kommune der sammen med Roskilde Materielgård står for cykelbutlerordningen i Roskilde Kommune.

Kontakt

Christina Buch
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Afdeling Veje og Grønne områder
Administration By Kultur og Miljø
Tlf 46 31 30 00

Senest opdateret

27.03.2020