You are here

Ny medarbejder på ordinære vilkår

Brug jobcentret hvis I ønsker at rekruttere nye medarbejdere på ordinære vilkår

Jobnet kan virksomheder i Danmark gratis gøre brug af en række servicetilbud fra jobcentrene. Jobnet er en hjemmeside med en lang række funktioner, der kan lette arbejdet betydeligt, når jeres virksomhed skal rekruttere nye medarbejdere. I kan hente en række blanketter fra Jobnet her.

En jobannonce sikrer de mest motiverede ansøgere til jeres ledige stilling, fordi det er jobsøgeren selv, der vælger at henvende sig til virksomheden. Jobsøgere kan skrive ansøgninger til jer direkte fra jobbanken, og de kan få automatisk besked, hvis jeres annonce matcher indholdet i jobsøgerens Jobagent.

På Jobnet har tusindvis af jobsøgere indlagt deres CV med detaljerede oplysninger om deres kvalifikationer. Når I søger i CV-banken, vil I hurtigt finde mulige kandidater til det ledige job.

Al brug af Jobnet er gratis. Ønsker I personlig hjælp eller vejledning til annoncering eller til rekruttering generelt, kan I altid kontakte Jobservice, der yder virksomhedsservice. Det er også gratis.

Rekruttering i udlandet

Hvis du ikke kan finde den rigtige medarbejder i Danmark, er det værd at overveje rekruttering i udlandet.

Vi kan hjælpe dig med at rekruttere i EU, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweitz via EURES-Jobcentrenes europæiske jobformidling.

Vi kan f.eks. hjælpe med gratis annoncering gennem en eller flere arbejdsformidlinger i Europa. 

Læs mere på EURES' hjemmeside, bl.a. om Workindenmark.

Du kan også slå job op i udlandet på Jobnet.

Se kontaktoplysninger nedenfor.

Kontakt

Job og Kompetencer
Rådhusbuen 3
4000 Roskilde
Administration Social Job og Sundhed
Tlf 46 3 1 30 0 0

Senest opdateret

23.10.2018