You are here

Netværk

Erhvervsforum Roskilde og Roskilde Kommune arbejder tæt sammen om at løfte den fremtidige erhvervsudvikling.

Roskilde Kommune har oprettet en erhvervsafdeling med fokus på en god og hurtig service af erhvervslivet. Som en del af omorganiseringen af kommunens erhvervsservice er der indgået en aftale med Erhvervsforum Roskilde om, at Erhvervsforum Roskilde driver kommunens turistinformation.

Erhvervsforum Roskilde varetager også rådgivningen af iværksættere, der ønsker at etablere egen virksomhed i Roskilde Kommune.

Erhvervsafdelingen rådgiver om muligheder, love og regler for etablering af bygninger.

Hvis du og din virksomhed ikke ved, hvor eller hvem du skal henvende dig til i kommunen, kan du altid starte med at skrive eller ringe til Erhvervsafdelingen, så hjælper vi dig videre.

Der er mange netværk og organisationer, som kan være relevante for virksomheder i Roskilde Kommune, bl.a.:

Brug dine netværk til at hente inspiration, sparring, viden, personlig og faglig støtte. Brug det som et fagligt pusterum, til at få konkrete tip, finde nye kontaktpersoner og til nyttige links og websites.

Et netværk er en uvurderlig kilde til inspiration, som kan give nye idéer, positiv energi og personlig udvikling. Netværk kan også være kilden til nye kunder, samarbejdspartnere, leverandører og investorer. 

Kontakt Erhvervsforum Roskilde

Stændertorvet 2, 2. sal

4000 Roskilde

Telefon: 70207680

E-mail: info@erhvervsforum.biz

Kontakt

Erhvervsafdelingen
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Administration Kommunaldirektøren
Tlf 46 31 35 35

Senest opdateret

12.07.2019