You are here

Andre indkøb

Her på siden kan du se aktuelle udbud indenfor emnekategorien Andre indkøb.

Vælg det udbud du vil læse mere om nedenfor.

Udbud

 • Dynamisk indkøbssystem til trykkeriopgaver

  Roskilde Kommune udbyder trykkeriopgaver løbende i gennem et dynamisk indkøbssystem. For at kunne give tilbud når opgaverne udbydes, skal leverandører registreres i systemet med leverandørens vejledende priser.

  Når Roskilde Kommune har en trykkeriopgave, der skal trykkes, sendes opgaven i udbud i blandt de registrerede tilbudsgivere, som nu kan afgive et tilbud på den enkelte opgave. Når opgaven sendes i udbud, vil den indeholde informationer om opgaven, omfang, leveringsadresse og leveringsfrist. Tilbudsgiverne skal herefter give et tilbud på opgaven og den tilbudsgiver med den laveste pris får den enkelte opgave. Opgaverne vil løbende blive udbudt til alle registrerede tilbudsgivere.

  Alle interesserede leverandører kan læse mere her: Trykkeriopgaver

 • Udbud på Levering af Social- og sundhedsfaglige vikarydelser

  Beskrivelse: Holbæk Kommune udbyder hermed rammeaftale på levering af Social- og sundhedsfaglige vikarydelser til 7 Kommuner i Fællesudbud Sjælland (FUS), hvor Roskilde Kommune er en af de 7 deltagne kommuner.

   

  Udbuddet gennemføres med henblik på indgåelse af en rammeaftale bestående af 2 delaftaler, som hver især dækker sit geografiske område. Hver delaftale tildeles én leverandør. Der kan afgives tilbud på én eller begge delaftaler.

  Se mere om udbuddet på:

   

  https://eu.eu-supply.com/login.asp?B=fus nr. 199146

   

  Tilbudsfristen: Tilbudsfristen er den 21. januar 2019 kl. 23:59

   

  Sådan svarer du på udbuddet: Holbæk Kommune anvender det elektroniske udbudssystem (Complete Tender Management (CTM)) fra EU-Supply. Det betyder, at al kommunikation i forbindelse med udbuddene foregår elektronisk.

   

  For at deltage i opgaven skal du gå ind på udbudssystemet fra EU-supply:

  https://eu.eu-supply.com/login.asp?B=fus

   

  Her kan du gratis oprette dig som bruger i systemet - og når din virksomhed først én gang er oprettet, får I adgang til alle FUS udbud, som udbydes via EU-Supply – også de fremtidige.

Kontakt

Steen Elhede
Rådhusbuen 1 - lokale 2-125 - ny bygning 2. sal
4000 Roskilde
Afdeling Økonomi og Ejendomme
Administration Vicekommunaldirektøren
Tlf 46 31 30 40

Senest opdateret

18.12.2018