You are here

Entreprise- og håndværkerydelser (murer, tømrer, VVS, el, mv.)

Her på siden kan du se aktuelle udbud indenfor emnekategorien Entreprise- og håndværkerydelser.

Se de aktuelle udbud nedenfor.

Udbud

 • Udbud af håndværkerydelser igennem et dynamisk indkøbssystem

  Roskilde Kommune ønsker at indkøbe håndværkerydelser over 300.000 kr. i et dynamisk indkøbssystem. Der vil løbende blive lagt opgaver ud i konkurrence, hvor alle kvalificerede tilbudsgivere har mulighed for at afgive tilbud på opgaven. Roskilde Kommune vil i særlige tilfælde indhente underhåndsbud, f.eks. ved opgaver, hvor arbejdet falder uden for de 8 fagområder, hvor opgaven ikke fylder 50 % inden for et fagområde eller andre særlige arbejdsopgaver. 

  Læs mere om opgaven og ansøg om optagelse på EU-Supply.

 • Totalentreprise på Viby Bibliotek og Kulturhus

  Roskilde Kommune opfordrer hermed interesserede tilbudsgivere til at ansøge om prækvalificering på totalentreprise på Viby Bibliotek og Kulturhus, Søndergade 11, 4130 Viby Sjælland, matr. 9g, Viby By, Syv.

  Roskilde Kommune ønsker at opføre et nyt Bibliotek og Kulturhus i midten af Viby, som skal fungere som bibliotek, lokalhistorisk arkiv og borgerservice såvel som kulturhus og mødested for borgerne i Viby og lokalsamfundet.

  Bibliotek og Kulturhuset kommer til at rumme en bred vifte af kulturelle tilbud, aktiviteter og arrangementer og bliver et kulturelt kraftcenter der formidler og understøtter udfoldelsen af musik, litteratur, viden, kreativitet og lokalhistorie.

  I tilknytning til huset og som en del af entreprisen, skal der skabes et nyt bytorv, som kan være ramme om byfester, loppemarkeder, koncerter og lignende arrangementer.

  Følgende link til Byggeprojekt.dk skal benyttes for adgang til materialet og anmodning om prækvalifikation.

  https://app.byggeprojekt.dk/public/1431-Viby_Bibliotek_og_Kulturhus

  Ansøgningsfristen er den 11. januar 2019 kl. 12.00.

Kontakt

Steen Elhede
Rådhusbuen 1 - lokale 2-125 - ny bygning 2. sal
4000 Roskilde
Afdeling Økonomi og Ejendomme
Administration Vicekommunaldirektøren
Tlf 46 31 30 40

Senest opdateret

13.12.2018