You are here

Nyt booking- og tilskudssystem

Hent information og vejledninger om det nye booking- og tilskudssystem i Roskilde Kommune, foreningsportalen Roskilde.

Link til foreningsportalen

Hvis du oplever fejl eller har forslag til forbedringer, kan du skrive på book@roskilde.dk 

Foreningsportalen gik i luften den 13. marts 2018. 

Se hvad der vil blive udviklet i systemet

 • Rediger i en booket tid, book en periode og træk bookingoversigt i excel

  Følgende bliver udviklet til systemet:

  • Booke i en periode (gentagen booking): Det er ikke muligt at booke en tid i en given periode (f.eks. hver tirsdag kl. 16-18 i 20 uger). Denne funktion er ved at blive udviklet i Winkas, og forventes klar primo april, forudsat at tidsplanen holder.

  Hvis I har behov for at booke en tid i en given periode, skal I sende en mail til os på book@roskilde.dk med oplysninger om: Sted, tidspunkt (kl.), periode, ugedag, foreningsnavn.

  • Redigere i en booket tid: Det er p.t. ikke muligt at redigere i en booket tid (f.eks. enkelbooking eller en sæsonperiode). Denne funktion har vi ønsket udviklet, og forventes klar primo april, forudsat at tidsplanen holder.

  Hvis I har behov for at redigere i en enkelt booket tid nu, må I afbooke tiden og booke på ny. Hvis I har behov for at redigere i en sæsonperiode, skal I sende en mail til os på book@roskilde.dk med oplysninger om: Hvilken sæsonbooking det er og hvad der skal redigeres. 

  • Printe eller overføre oversigt over booking til f.eks. Excel: Denne funktion er ikke mulig for jer foreninger, som systemet er nu. Vi ønsker at denne funktion skal udvikles, og skal i første omgang have beskrevet løsningen til leverandøren. Det forventer vi sker i marts-april. 

Senest opdateret

16.10.2018