You are here

Høring af Erhvervs- og Vækstpolitik 2020 for Roskilde Kommune

Startdato for høring: 
4. September 2020 - 8:00
Slutdato for høring: 
2. Oktober 2020 - 23:59
Roskilde Byråd fremlægger hermed Erhvervs- og Vækstpolitik 2020 til offentlig høring.

Høring

Alletiders Erhvervs- og Vækstpolitik udstikker kursen for den kommunale erhvervsudviklingsindsats og de erhvervsmæssige fokusområder.

Udvalget for Vækst, Erhverv og Globalisering er ansvarlig for udmøntningen af denne politik, men ambitionen er, at indsatsen og ansvaret for at opnå politikkens målsætninger skal gå på tværs af faggrupper, interesseområder og politiske ståsteder.

Politikken, der bl.a. er baseret på input og ideer fra lokale virksomheder og en række relevante organisationer, opstiller de erhvervsmæssige temaer, der skal fokuseres på:

  • 5 overordnede mål
  • 5 fokusområder
  • 5 indsatsområder
  • 4 verdensmål - nr. 5, 8, 9 og 12

Det er hensigten, at de overordnede retningslinjer i denne politik også skal forpligte kommende byråd. Derfor vil denne politik blive evalueret og eventuelt revideret hvert andet år.

Spørgsmål kan rettes til Jens Thornsen på 2479 0859.

Materiale

Du ser hele forslaget til politikken her  

Offentligt tilgængeligt

Vær opmærksom på, at dit høringssvar (det dokument, du indsender) vil være offentligt tilgængeligt her på siden, så snart du har indsendt det. De oplysninger, du giver nedenfor om din adresse og emailadresse, vil ikke blive vist her på siden. 

Dit navn og adresse vil fremgå af det høringsnotat, som udarbejdes til den politiske behandling af sagen. Dine oplysninger vil være offentligt tilgængeligt i indeværende byrådsperiode (2018-2021) og næste, dvs. i max. 8 år. 

Når du har sendt høringssvaret, går svaret automatisk til sagsbehandler. Du vil modtage en kvitteringsmail på den mailadresse, du har oplyst

Navne-/adressebeskyttelse og følsomme personoplysninger

Har du navne-/eller adressebeskyttelse skal du sende dit høringssvar via erhverv@roskilde.dk Dit høringssvar vil efterfølgende blive vist på høringsportalen og indgå i høringsnotatet i den politiske sag med oplysning om navne-/eller adressebeskyttelse.

Hvis du oplyser følsomme personoplysninger i dit høringssvar skal du sende dit høringssvar via erhverv@roskilde.dk . Følsomme personoplysninger er f.eks. oplysninger om politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning; helbredsoplysninger m.m. Dit høringssvar vil efterfølgende blive vist på høringsportalen og indgå i høringsnotatet i den politiske sag uden oplysning af navn og adresse.

Personoplysninger

Vi beder om dine oplysninger for at kunne behandle og vurdere høringssvarene i forhold til den aktuelle sag. Når du udfylder og sender denne formular til os, bekræfter du samtidig, at vi gerne må registrere de oplysninger, du selv har tastet ind. Læs om databeskyttelse her.

Høringssvar

Afsenders navnAfsenderDatoVis
Ingen høringssvar

Kontakt

Erhvervsafdelingen
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Administration Kommunaldirektøren
Tlf 46 31 35 35

Senest opdateret

16.09.2020