You are here

Hyrdehøj Plejecenter

Hyrdehøj Stræde 2, 4000 Roskilde

Plejecenteret opføres med 64 plejeboliger, samt 30 boliger til rehabilitering med en samlet kapacitet til 60 borgere. Derudover etableres 10 plejeboliger til ældre udviklingshæmmede borgere. I alt etableres 104 boliger.

Arkitektkonkurrence

I juni 2016 var det en enig dommerkomité, som valgte det forslag, som arkitektfirmaet Cubo Arkitekter A/S havde udarbejdet i samarbejde med firmaerne Force4 Architects, EKJ Lindgaard (tidligere Balslev Rådgivende Ingeniører), samt Henrik Jørensen Landskab, som vinder af arkitektkonkurrencen om et nyt plejecenter i Hyrdehøj.

I januar 2018 vandt entreprenøren Anker Hansen & Co. A/S udbud om at bygge det nye plejecenter. Som en del af tildelingskriterierne blev der sat krav om, at Anker Hansen & Co. A/S skal opføre plejecenteret med en DGNB bæredygtighedscertificering. Hensigten er, at det færdige plejecenterbyggeri opnår DGNB-guldmærket.

Indflytning

I februar 2018 var der første spadestik og i april 2018 besluttede Sundheds- og Omsorgsudvalget, at det kommende plejecenter skal hedde " Hyrdehøj Plejecenter". Plejecenteret forventes at være klar til indflytning 2020.

Følg byggeriet

plejecenterets hjemmeside kan du følge med i det store byggeri af det kommende Hyrdehøj Plejecenter. Du kan læse om baggrunden for byggeriet og finde de mest relevante informationer. Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Du kan også løbende se billeder fra byggefasen her på siden.

Kontakt

Har du spørgsmål om byggeprojektet, kan du skrive til Roskilde Kommune på denne mailadresse: PCHHbyg@roskilde.dk

 

Senest opdateret

03.06.2020