You are here

Motionsvenner

Bliv frivillig motionsven og hjælp ældre til motion i hverdagen.

Er du interesseret i at holde dig aktiv, og har du lyst til at hjælpe andre med at motionere i eget hjem? Så kan du blive frivillig motionsven.

Formålet med en motionsven er at støtte ældre borgere til at vedligeholde deres fysiske form og evne til at klare hverdagens forskellige aktiviteter.

Som motionsven besøger du en ældre borger i eget hjem ca. 1 gang om ugen, og hjælper med øvelser og motion, som er tilpasset efter behov.

Du bliver ligeledes en vigtig del af et fællesskab med mulighed for hyggeligt samvær, god motion og erfaringsudveksling med andre frivillige motionsvenner.

Motionsvenner er et samarbejde mellem Ældre hjælper Ældre og Roskilde Kommune. 

Spørgsmål og svar

 • Hvem kan deltage?

  Alle kan deltage. 

 • Hvordan bliver jeg motionsven?

  Hvis du er interesseret i at blive motionsven, skal du sende et par linjer om dig selv og din interesse til Dennis Skernby på mail: dennisskernby@gmail.com eller Jytte Vestesen på jytte.vestesen@gmail.com. 

  Har du stadig spørgsmål, kan du ringe til Dennis Skernby 61 26 95 30 eller Jytte Vestesen 61 28 09 89 fra Ældre hjælper ældre i Roskilde

  Herefter vil du blive kontaktet og få besked, om du har fået en plads på instruktøruddannelsen for motionsvenner.

   

 • Hvordan foregår kurset?

  Vi uddanner dig til opgaven gennem et firedages kursus.

  Kurset er gratis, og du forpligter dig til at være motionsven for en borger i dit lokalområde. Vi sørger for at skabe kontakten mellem dig og den ældre, som har lyst til at få en motionsven.

   

 • Hvor og hvornår afholdes kurserne?

  Det næste kursus er under udarbejdelse. 

Senest opdateret

28.11.2019