You are here

Børn og medarbejdere i Trekroner Børnehus hjemsendes

Da der er flere smittekæder i Trekroner Børnehus, har Roskilde Kommune iværksat udvidet smitteopsporing. For at hindre smittespredning hjemsendes alle børn og medarbejdere til og med torsdag d. 5. november.

I fredags blev børn og voksne fra begge vuggestuegrupper i Trekroner Børnehus sendt hjem, fordi et barn var smittet med COVID-19. I løbet af søndagen kom der besked om, at der er yderligere smittede, som har kunnet smitte, mens de har været i Trekroner Børnehus. Derfor har Roskilde Kommune sendt alle børn og medarbejdere hjem til og med torsdag d. 5. november.

Børn, der regnes for nære kontakter til de smittede, skal testes mandag og onsdag, eller holdes hjemme i 7 dage uden symptomer, altså til og med torsdag. De øvrige børn skal ikke testes, men blot blive hjemme. 

Sundhedsstyrelsen skriver følgende om at være hjemme: ”Når du holder dit barn hjemme, må det ikke lege med eller ses med andre børn eller personer uden for husstanden. Det er dog ok at gå en tur, hvis der holdes god afstand til andre.”

Forældrene har fået direkte besked fra institutionen om, hvem der regnes for nære kontakter.
Ligesom resten af landet, oplever Roskilde Kommune stigende smittetal i øjeblikket. 
 

Dato: 02. November 2020

Senest opdateret:

02. November 2020