You are here

Center for borgere med handikap vinder stor pris

Af Johanne Breum Jacobsen, Social, Job & Sundhed
  • Vinderne af SLs pris

    Jobstøttekonsulent Annette Reinwald Moltrup og TR Katja Lundborg Topp (th) fra ITC Roskilde med den flotte pris. I midten ses forbundsformand Benny Andersen

ITC Roskilde, der er et dagcenter for borgere med forskellige former for fysiske og psykiske handikaps, modtager den fornemme pris for deres særlige indsats for borgerne.

Støtte og vejledning til at engagere sig i lokalsamfundet og udføre meningsfuldt arbejde. Det er ITC Roskildes opskrift på succes og tilfredse borgere, som nu belønnes med en stor pris fra Socialpædagogernes Landsforening. Prisen på 30.000 kr. uddeles på baggrund af ITC Roskildes arbejde med at få borgere med forskellige former for fysiske og psykiske handikaps til at indgå i det omgivende samfund.

Det var tillidsrepræsentant Katja Lundberg Topp og jobstøttekonsulent Annette Reinwald Moltrup, der til dagligt arbejder med borgerne, som var til stede for at tage imod prisen. Ifølge dem er det ITC Roskildes fokus på efteruddannelse i neuropædagogik til hele personalet, der har gjort forskellen. Prisuddelingen foregik ved Socialpædagogernes Landsforbunds kongres og finder sted hvert andet år.

FAKTA

  • ITC Roskilde tilbyder borgere med forskellige former for fysiske og psykiske handikaps en række beskæftigelses- samværs- og aktivitetstilbud.
  • Borgerne holder til forskellige stedet i kommunen og udfører opgaver som f.eks. skovhjælpere, der tager hånd om naturplejen eller biblioteksmedhjælpere, der holder orden på boghylderne.
Dato: 16. November 2018

Senest opdateret:

18. Marts 2019