Elever indvier Kys og kør på Østervangsskolen

Skolens trafikgruppe, tidligere 6.b på Østervangsskolen, har været med til at designe ’Kys og kør-området´ foran skolen (ved Fakta, Astersvej). Det er nu helt tydeligt, at der KUN kan afsættes børn og, at det altså ikke er tilladt at parkere.

Tirsdag den 8. oktober blev området indviet. 0.-3. årgang samt trafikgruppen var med. Trafikgruppen har også lavet en konkurrence, hvor målet er at få elever til at cykle eller gå i skole. Den klasse, der er mest aktiv på vej til skole, vinder 500 kr. til klassekassen.

Fra nu af gælder følgende foran Østervangsskolen:

• Hvis forældrene vil sætte barnet af – uden at følge det ind på skolen: Brug ’Kys og kør- området´.
  • Hvis forældrene vil følge barnet ind på skolen: Parker på Faktas parkeringsplads.
  • Hvis barnet cykler eller går i skole og kommer via Astersvej:  De skal bruge Dyrestien, som ligger mellem Fakta og skolen.

Østervangsskolen er den 6. skole i Roskilde Kommune, hvor eleverne har deltaget aktivt i et forløb omkring en sikker skolevej sammen med Johan og Janne fra ”Trafik i Børnehøjde

Veje og Grønne områder
Afdeling Veje og Grønne områder