You are here

Håndbold- og fodboldfans kan glæde sig

Af Lars Elmsted, Kommunikation, By, Kultur og Miljø
  • Kvindelandsholdet håndbold

    Kvindelandsholdets vej til VM i Japan går over to playoff-kampe mod Schweiz. Hjemmekampen er den 1. juni i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena. Foto: Dhf.

  • DBU_Tour_Staendertorvet

    Sidste år blev DBU Tour på Stændertorvet suppleret med VM på storskærm. Det kommer naturligt nok ikke til at ske i år.

Damelandsholdet i håndbold spiller landskamp mod Schweiz den 1. juni i Roskilde. Samme dag rammer DBU Tour Stændertorvet til glæde for alle, der vil lege med en fodbold. Begge arrangementer støttes af Kultur- og Idrætsudvalget.

"Det bliver en stor oplevelse, når vi kan se damelandsholdet live mod Schweiz. Selvom kampen også bliver transmitteret i TV, er jeg sikker på, at der bliver fuldt hus, når de danske stjerner løber på banen.
Derfor er det helt naturligt, at vi støtter arrangementet fra vores pulje, der skal fremme, at nationale eller internationale idrætsevents kommer til kommunen", siger formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Claus Larsen.

"Igen i år er vi også blevet udvalgt blandt 7 byer til at få besøg af DBU Tour. Det støtter vi også gerne, da det tidligere har været en succes.
Hovedattraktionen er VM i Straffe, hvor man skal være tilmeldt på forhånd for at være med.
Men derudover er der en masse fodboldaktiviteter for alle aldre på pladsen, bl.a. bordfodbold, præcisionsskud, speedcage og driblebane", fortæller udvalgsformanden.

Man kan godt nå at være med til begge dele, da fodbolden starter om formiddagen på Stændertorvet og landskampen er kl. 16 i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena

Kontakt

Kultur og Idræt
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Afdeling Kultur og Idræt
Administration By Kultur og Miljø
Tlf 46 31 30 00
Dato: 16. Maj 2019

Senest opdateret:

16. Maj 2019